среда, 30. март 2011.

Najava novih letova i početka rada operativnog centra "Viz Era" u Beogradu

Predstavnici vodeće niskotarifne aviokompanije u centralnoj i istočnoj Evropi "Viz Er", najavili početak rada svog operativnog centra u Beogradu i uvođenje pet novih letova iz Beograda ka evropskim destinacijama.
Mađarska niskobudžetna kompanija "Viz Er" promovisala je još pet novih letova iz Beograda. Od 1. aprila, komapanija će, po pristupačnim cenama, nuditi letove za Brisel, Stokholm, Memingen, Geteborg i Ajndhoven. "Viz Er" planira da otvori i bazu u Beogradu, gde će biti stacioniran jedan avion, a posadu će činiti naši ljudi. Od kako je prošlog leta počeo da leti iz Srbije, Vizer je prevezao oko 130 hiljada putnika, uz prosečnu cenu povratne karte od 70 evra.
"Imamo 39 zaposlenih u Srbiji: 14 pilota i 25 radnika kabinskog osoblja. Cilj nam je da zaposlimo još 300 ljudi, od kojih će petina biti piloti, a ostalo stjuarti i stjuardese. Administrativnih radnika neće biti, jer se naše karte kupuju preko Interneta", kaže Jožef Varadi iz "Viz Era", kaže Jožef Varadi iz mađarske aviokompanije.
To je velika šansa i za Aerodrom "Nikola Tesla", koji će prvi put biti matična luka jednoj stranoj kompaniji. "Ono što započinje 'Viz Er' predstavlja novu dimenziju. Predviđamo da će u aprilu mađarski niskotarifni avioprevoznik biti nalj drugom mestu po broju prevezenih putnika", kaže Velimir Radosavljević, generalni direktor Aerodroma "Nikola Tesla".




Нема коментара:

Постави коментар