недеља, 22. мај 2011.

Novi avion Dassault Falcon 2000S, nudi vodeće karakteristike kada su u pitanju performanse


BMW Group Designworks USA je pridružila se svom klijentu Dassault Aviation, u proslavi premijere novog Dassault Falcon 2000S poslovnog aviona na 2011 European Business Aviation Convention & Exhibition u Ženevi. Novi poslovni avion nudi vodeće karakteristike kada su u pitanju performanse, efikasnost i opseg do kojeg putnici mogu dostići bez sletanja za nabavku goriva.
Estetika kabine aviona zajedno sa mnogostranosti kao funkcijom mesta za rad, opuštanje i odmor je bez ikakve sumnje veoma važna za poslovne ljude koji putuju sa jednog kraja sveta na drugi, kaže Laurenz Schaffer, predsednik BMW DesignworksUSA. On navodi da je ova kompanija koristila svoje veštine koje je stekla u radu sa BMW Grupom sa ciljem kreiranja okruženja u kojem će se putnici osećati prijatno i opušteno.
DesignworksUSA je uložila maksimalne napore za intelignento iskorišćenje prostora dostupnog u okviru ove letelice pa je primenom različitih boja, materijala ali i svetlosti stvoren utisak većeg prostora nego što on u stvari jeste, što samim tim omogućava da se putnici osećaju priajtnije.



Нема коментара:

Постави коментар