недеља, 26. фебруар 2012.

Jat Airways Frequent Flyer Program


25.02.2012. @ 12:00h - autor: M.Ć

Kao što smo već najavili, naša kompanija ide u susret vašim očekivanjima sa raznovrsnijom ponudom i unapređenjem Frequent Flyer Programa, koji će se realizovati u više faza tokom 2012. godine.


Već od 1. marta 2012. godine starim i novim korisnicima Let više Programa na raspolaganju će biti nove pogodnosti:
1. Pored svih komercijalnih tarifa i popusta koji uključuju i promotivne tarife, novost je da će se izletene karte sa grupnom tarifom na redovnim linijama Jata prihvatati i brojati u ukupnom zbiru prilikom podnošenja zahteva za besplatnu kartu.
2. Za dobijanje besplatne karte u jednom pravcu biće dovoljno da sakupite samo pet izletenih sektora u bilo kojoj kombinaciji karata u jednom i/ili oba smera.
3. Sa besplatnom kartom ekonomske klase moći ćete da doplatite za mesto u poslovnoj klasi na aerodromu pre poletanja 4. Sa besplatnom kartom poslovne klase uživaćete sve pogodnosti te klase prevoza na zemlji i u letu, a dodatno ćete imati mogućnost da besplatno koriste usluge salona na aerodromu polaska, kada god je to primenljivo.
5. Takođe, nudimo vam mogućnost da na osnovu dobijenog naloga za povratnu kartu preuzmete dve besplatne karte u jednom smeru ili povratnu kartu kod koje se razlikuje vaša odlazna destinacija od destinacije sa koje se vraćate u mesto polaska (Tzv. SOJ - Single Open Jaw putovanje).
6. Za dobijanje "Let više" informacija, podnošenje zahteva, rezervacije i preuzimanje besplatnih karata, pored naših tradicionalnih prodajnih mesta - poslovnica u Srbiji i predstavništava u inostranstvu, na raspolaganje vam ubuduće stavljamo i usluge našeg Call centra, sedam dana u nedelji, putem besplatnog poziva sa fiksnog i mobilnog telefona iz Srbije na broj 0800 111 528 ili na broj +381 11 311 2 123 iz inostranstva, kao i pozivom iz Crne Gore po ceni lokalnog poziva na broj 020 290 240, kao i putem elektronske pošte na adresi: CallCenter@jat.com.
Napominjemo da je, prema novim uslovima, rezervacija besplatne karte prvi put obavezna i besplatna, a svaka naredna promena se plaća u okviru važnoti karte od 6 meseci.
foto © JatAirways

Нема коментара:

Постави коментар