петак, 30. септембар 2011.

Urban Drop Zone



U Zrenjaninu će se u subotu, 1. oktobra na Trgu slobode održati manifestacija pod nazivom “Urban Drop Zone” u organizaciji Nezavisne inicijative ljubitelja vazduhoplovnih sportova i ekstremnih prijatelja ekstremnih sportova, uz podršku Aero kluba “Zrenjanin”.
Centralni događaj manifestacije pod nazivom “Urban Drop Zone Cup”, održaće se od 10 do 18h u vidu takmičenja u skoku na cilj padobranom najbolje plasiranih takmičara iz zemlje i okruženja iz sezone 2011.
Takmičenje je pozivnog karaktera i ovom prilikom se očekuje preko 60 skokova padobranom. U istom vremeskom periodu, održaće se događaj pod nazivom „Urban Drop Zone Photo“, takmičenje za najbolju fotografiju dana, otvoreno za sve zainteresovane profesionalne i amaterske fotografe.
Program će biti praćen radijskim prenosom putem frekvencije 103. 6 Mh - Radio Zrenjanina ili uživo putem live stream opcije na sajtu www.radio-zrenjanin.com. U programu emisije biće predstavljeni ekstremni prijatelji ekstremnih sportova među kojima su Aero klub "Zrenjanin", Ninjutsu klub "Bujinkan", Džudo klub "Proleter", Baletsko-plesni klub “Stage”, Plesni klub “Free Dance”, Biciklistički klub "Cyclemania", Ultra Maraton klub iz Zrenjanina, Maketarski klub i klub za popularizaciju vazduhoplovstva, vazduhoplovnog sporta i tehnike "Krila Petrovgrada", Apnea Academy i Klub za plivanje perajima i ronjenje na dah "Dolphinboy", Kik boks klub "Fighter", Savate klub "Banat", Karate klub „Banatski cvet“ i mnogi drugi.
Proglašenje pobednika za najbolji skok na cilj padobranom i najbolju fotografiju, održaće se u Pozorišnom klubu “Zeleno zvono” u 21h.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uslova, program “Urban Drop Zone Cup” i “Urban Drop Zone Photo” će se održati u nedelju, 2. oktobra na Aerodromu Ečka. Prateći programi se neće odlagati.


PROGRAM:

Trg slobode
10 - 18h :: URBAN DROP ZONE CUP
Takmičenje u skoku na cilj padobranom. Takmičenje je pozivnog karaktera i okupilo je najbolje plasirane takmičare iz zemlje i okruženja iz sezone 2011.

10 - 18h :: URBAN DROP ZONE PHOTO
Izbor za najbolju fotografiju dana
Takmičenje je otvoreno za sve zainteresovane profesionalne i amaterske fotografe. Propozicije takmičenja se nalaze u dokumentu na sledećem linku Urban drop zone
10 - 14h :: URBAN DROP VIBE
Radijska emisija koja se emituje uživo sa Trga slobode na 103.6 Mh - Radio Zrenjanin. U programu emisije biće predstavljeni ekstremni prijatelji ekstremnih sportova među kojima su Aero klub "Zrenjanin", Ninjutsu klub "Bujinkan", Džudo klub "Proleter", Baletsko-plesni klub “Stage”, Plesni klub “Free Dance”, Biciklistički klub "Cyclemania", Ultra Maraton klub iz Zrenjanina, Maketarski klub i klub za popularizaciju vazduhoplovstva, vazduhoplovnog sporta i tehnike "Krila Petrovgrada", Apnea Academy i Klub za plivanje perajima i ronjenje na dah "Dolphinboy", Kik boks klub "Fighter", Savate klub "Banat", Karate klub "Banatski cvet" i mnogi drugi.

Pozorišni klub "Zeleno zvono"
21 - 01 :: URBAN DROP HIGHLIGHTS
Proglašenje pobednika i dodela nagrada, projekcija fotografija & EXTREME KARAOKE PARTY with Boki Karaoke

Sky Limit, Aerodrom Ečka
01 - :: URBAN DROP AFTER PARTY

Нема коментара:

Постави коментар