уторак, 20. септембар 2011.

Direktni letovi Beograd - Dubai od novembra

19. septembar 2011. 
Niskotarifna kompanija "Flajdubai" najavila je da će od 10. novembra četiri puta nedeljno leteti na liniji Beograd - Dubai.
Svi letovi iz Dubaija sa Terminala dva kretaće u 9.10 časova, a avion će sletati u Beograd, na Aerodrom "Nikola Tesla" u 11.55 po lokalnom vremenu. Povratni let, iz Beograda biće u 12.40 sati, a sletanje u Dubai je predviđeno u 20.45. 

Cena karte u jednom pravcu Dubai - Beograd će se kretati od 160 evra, dok će u pravcu Beograd - Dubai iznositi od oko 170. Cena podrazumeva prtljag do sedam kilograma i jednu manju torbu, odnosno torbu za lap-top. Dodatni prtljag i posebno mesto sa proširenim prostorom za noge će se dodatno naplaćivati.

Karte za letove na relaciji Dubai - Beograd mogu se kupiti na sajtu, pozivanjem korisničkog centra (+381 11 3282271 ili +381 11 3282563) i preko turističkih posrednika i partnera kompanije.

"Očekujemo veliku potražnju kada su avio karte u pitanju, kako iz Srbije ka Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), tako i onih putnika koji su u potrazi za pristupačnom vezom ka jednom od najdinamičnijih gradova u svetu", istakao je generalni direktor kompanije "Flajdubai" Gait al Gait.

On je dodao da je Srbija preduzela brojne korake da razvije svoj turistički potencijal u poslednjih nekoliko godina, uključujući i liberalizaciju viznog režima i politiku otvorenog neba. 

"Zatim je usledio dolazak nekoliko evropskih niskotarifnih avio-prevoznika, što je dalje dovelo do priliva evropskih turista u region i mi u potpunosti očekujemo da će ponuda naših usluga za Beograd imati isti efekat ovde kao i u UAE", rekao je Al Gait.

Beograd će biti 46. prinova rastuće "Flajdubai" mreže u svetu, a upravo su uvedeni novi vikend letovi ka Kijevu, Karkivu i Donjecku u Ukrajini. Kasnije ove nedelje krenuće prvi let za Kazan i Ufu u Rusiji. "Flajdubai" je najavio i letove za Tbilisi u Gruziji.

"Flajdubai" (FlyDubai) je osnovan u martu 2008. godine i u vlasništvu je vlade UAE. Od početka poslovanja u junu 2009. uspostavila je operativnu mrežu koju čini 44 destinacija i izgradila flotu od 19 aviona. 

(Tanjug)

Нема коментара:

Постави коментар